Sausio 23 dieną gimnaziją aplankė trys buvę gimnazistai, kurie šiuo metu mokosi Vilniaus universiteto medicinos fakultete. Šie jaunuoliai sutiko mūsų II-IV klasių gimnazistams papasakoti apie savo studijas.
Emilija Šukytė studijuoja medicinos specialybę II kurse. Mergina papasakojo, kaip sekėsi įveikti ypač sunkius pirmus I kurso mėnesius. Kalbėjo apie įdomesnes paskaitas, seminarus, praktikas, stebėtą operaciją. Vytautė Tumaitė studijuoja optometriją II kurse, gimnazistams pristatė šios specialybės studijų programos ypatumus, sąsajas su fizikos mokslu ir kaip viską galima įveikti, jeigu labai nori.
Emilija ir Vytautė – aktyvios merginos, jos teigė, kad galima surasti laiko ir mėgstamoms veikloms po paskaitų. Vytautė šoka tautinių šokių kolektyve, o Emilija įsitraukė į choro veiklą.
Apie visuomenės sveikatos specialybę papasakojo III kurso studentas Mantas Petrusevičius. Jis supažindino gimnazistus su šios specialybės studijų programa, kalbėjo apie atsiskaitymų struktūrą, ateities perspektyvas, gyvenimo bendrabutyje privalumus ir trūkumus.
Dėkoju pranešėjams ir dalyviams už malonų susitikimą 
Karjeros specialistė Ramunė